Yhteystiedot

Toimisto

Siltasaarenkatu 18-20 C, 6. krs.
00530 Helsinki

info@sorsafoundation.fi

Henkilökunta

Sähköposti: etunimi.sukunimi (a) sorsafoundation.fi

Kaisa Penny

vt. toiminnanjohtaja

Pu. 040 7217212

Kaisa Penny  on valmistunut Southamptonin yliopistosta pääaineinaan valtio-oppi ja kansainväliset suhteet. Hän on työskennellyt muun muassa Young European Socialists -järjestön puheenjohtajana (2011–2015) sekä lukuisissa luottamustehtävissä, kuten esimerkiksi Sorsa-säätiön eurooppalaisen yhteistyöverkoston Foundation for European Progressive Studies FEPSin hallituksessa.		

Ari-Matti Näätänen

vt. tutkimuspäällikkö

Puh. 044 5055974

VTM Ari-Matti Näätänen toimii säätiössä tutkimuspäällikön sijaisena vuoden 2019 loppuun. Tutkimuspäällikkönä hän suunnittelee ajatuspajan yhteiskuntatutkimusta ja huolehtii sen toteutuksesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Näätänen on sosiaalipolitiikan tutkija. Hän on perehtynyt työllisyyden ja toimeentulon kysymyksiin sekä hyvinvointivaltion ja globalisaation suhteeseen.

Maija Mattila

Projektitutkija

Puh. 050 575 1338

YTT Maija Mattila tutkii digitalisaatiota ja keikkataloutta, ja erityisesti niistä aiheutuvia muutostarpeita työmarkkina-, sosiaali- ja koulutuspolitiikkaan. Aiemmin Mattila on työskennellyt väitöskirjatutkijana, kansanedustajan avustajana ja koulutuspoliittisena sihteerinä sekä harjoittelijana Suomen pysyvässä edustustossa Genevessä ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimistossa.

Samuli Sinisalo

Hankevastaava

Demokratian tukeminen monietnisessä Makedoniassa 2015-2017

Puh. 040 7050 398

Samuli Sinisalo (MA – Economics for Development) vastaa ”Demokratian tukeminen monietnisessä Makedoniassa” -hankkeesta. Aikaisemmin hän vastasi Säätiössä yrittäjyyteen keskittyneestä Työllistäjät-hankkeesta ja tämän lisäksi Sinisalo on työskennellyt mm. vapaaehtoisena Bosnia-Hertsegovinassa, yrityspuolella Foodorassa ja eduskunnassa Jutta Urpilaisen ja Eero Heinäluoman avustajana.

Teemu Lari

Hankekoordinaattori

Puh. 040 537 3218

YTM Teemu Lari toimii säätiön EU-tutkimushankkeen koordinaattorina. Hän opiskeli Jyväskylän yliopistossa filosofiaa ja yhteiskuntatieteitä ja keskittyi opinnoissaan erityisesti taloustieteen filosofisiin lähtökohtiin. Aikaisemmin Lari on työskennellyt mm. Kriittinen korkeakoulu ry:n koordinaattorina sekä harjoittelijana saksalaisessa 2b AHEAD -ajatushautomossa.

Antti Alaja

Tutkimuspäällikkö

Tutkimusvapaalla vuoden 2019 loppuun.

Puh. 040 195 2041

YTM Antti Alaja toimii säätiössä tutkimuspäällikkönä. Tutkimuspäällikkönä hän suunnittelee ajatuspajan yhteiskuntatutkimusta ja huolehtii sen toteutuksesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi Alaja vastaa Säätiön taloushallinnosta. Alajan tutkimusaiheisiin kuuluvat innovaatiot, yhteiskuntapolitiikka ja taloushistoria.

Kalevi Sorsa -säätiö