Yhteystiedot

Toimisto

Siltasaarenkatu 18-20 C, 6. krs.
00530 Helsinki

info@sorsafoundation.fi

Henkilökunta

Sähköposti: etunimi.sukunimi (a) sorsafoundation.fi

Kaisa Penny

vt. toiminnanjohtaja

Pu. 040 7217212

Kaisa Penny  on valmistunut Southamptonin yliopistosta pääaineinaan valtio-oppi ja kansainväliset suhteet. Hän on työskennellyt muun muassa Young European Socialists -järjestön puheenjohtajana (2011–2015) sekä lukuisissa luottamustehtävissä, kuten esimerkiksi Sorsa-säätiön eurooppalaisen yhteistyöverkoston Foundation for European Progressive Studies FEPSin hallituksessa.		

Antti Alaja

Tutkimuspäällikkö

Puh. 040 195 2041

YTM Antti Alaja toimii säätiössä tutkimuspäällikkönä. Tutkimuspäällikkönä hän suunnittelee ajatuspajan yhteiskuntatutkimusta ja huolehtii sen toteutuksesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi Alaja vastaa Säätiön taloushallinnosta. Alajan tutkimusaiheisiin kuuluvat innovaatiot, yhteiskuntapolitiikka ja taloushistoria.

Maija Mattila

Projektitutkija

Puh. 050 575 1338

YTT Maija Mattila tutkii digitalisaatiota ja keikkataloutta, ja erityisesti niistä aiheutuvia muutostarpeita työmarkkina-, sosiaali- ja koulutuspolitiikkaan. Aiemmin Mattila on työskennellyt väitöskirjatutkijana, kansanedustajan avustajana ja koulutuspoliittisena sihteerinä sekä harjoittelijana Suomen pysyvässä edustustossa Genevessä ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimistossa.

Samuli Sinisalo

Hankevastaava

Demokratian tukeminen monietnisessä Makedoniassa 2015-2017

Puh. 040 7050 398

Samuli Sinisalo (MA – Economics for Development) vastaa ”Demokratian tukeminen monietnisessä Makedoniassa” -hankkeesta. Aikaisemmin hän vastasi Säätiössä yrittäjyyteen keskittyneestä Työllistäjät-hankkeesta ja tämän lisäksi Sinisalo on työskennellyt mm. vapaaehtoisena Bosnia-Hertsegovinassa, yrityspuolella Foodorassa ja eduskunnassa Jutta Urpilaisen ja Eero Heinäluoman avustajana.

Markku Valtanen

Projektitutkija

Teknologia, työelämä, tulevaisuuden yhteiskuntapolitiikka

Puh. 050 547 4316

TM, HuK Markku Valtanen vastaa kuntavaaleja 2017 taustoittavasta kyselytutkimuksesta sekä Teknologinen muutos ja palkkatyön kehitys -hankkeen toteuttamisesta. Viimeksi Valtanen on työskennellyt Helsingin sosialidemokraattien piirijärjestön järjestösihteerinä sekä Helsingin yliopistossa opintoasiainhallinnon tehtävissä, tohtorikoulutettavana ja tuntiopettajana. Hän on kiinnostunut yhteiskuntaetiikasta, informaatioyhteiskunnan kehityksestä sekä aatehistoriasta.

Mikko Majander

Työ- ja kirjoitusvapaalla 31.1.2019 asti

Toiminnanjohtaja

Puh. 040 530 5489

VTT Mikko Majander on poliittisen historian dosentti Helsingin yliopistossa. Hän on kirjoittanut ja toimittanut useita teoksia, erikoisaloinaan kylmän sodan, vasemmiston ja työväenliikkeen historia. Tutkimustöiden ohessa hän harrastaa Eurooppaa sekä kulttuurin eri muotoja ja politiikkaa risteyttävää esseistiikkaa.

Kalevi Sorsa -säätiö