26.2.2015 Ulkoistajan ja yhtiöittäjän käsikirjan julkistustilaisuus

Konsulttidemokratia-kirjastaan tunnetut Hanna Kuusela ja Matti Ylönen ovat kirjoittaneet Ulkoistajan ja yhtiöittäjän käsikirjan, joka julkaistaan Kalevi Sorsa -säätiön Impulsseja-julkaisusarjassa. Julkaisusta ovat tilaisuudessa keskustelemassa Matti Ylönen ja Maarit Feldt-Ranta.

Aika: Torstai 26.2.2015 klo 10.30-12.00

Paikka: Eduskunnan kansalaisinfo, Arkadiankatu 3, Helsinki.

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 24.2. osoitteeseen info@sorsafoundation.fi.

Mitä ulkoistaminen tai yhtiöittäminen merkitsee päätöksenteon demokraattisuuden ja avoimuuden tai kansalaisten oikeusturvan kannalta? Minkälaisia kustannuksia ulkoistaminen voi tuoda tullessaan? Konsulttidemokratia-kirjastaan tunnetut Hanna Kuusela ja Matti Ylönen ovat kirjoittaneet Ulkoistajan ja yhtiöittäjän käsikirjan, joka julkaistaan Kalevi Sorsa -säätiön Impulsseja-julkaisusarjassa. Julkaisusta ovat tilaisuudessa keskustelemassa Matti Ylönen, Maarit Feldt-Ranta ja Juha Myllymäki. Ylönen tekee väitöskirjaa Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan oppiaineeseen osana Aalto-yliopiston kansantaloustieteen laitoksen Akatemia-hanketta. Feldt-Ranta puolestaan työskentelee kansanedustajana ja toimii kaupunginvaltuutettuna Raaseporissa. Juha Myllymäki taas työskentelee johtavana lakimiehenä Kuntaliiton julkisten hankintojen neuvontayksikössä.

Ulkoistajan ja yhtiöittäjän käsikirja julkaistaan osana Kalevi Sorsa -säätiön Osallistuva demokratia -projektia.

Lisätiedot: Projektitutkija Merja Jutila Roon, Kalevi Sorsa -säätiö, 040 136 3495, merja.jutila.roon@sorsafoundation.fi.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter