Linkkejä demokratiatyöhön

Kirjoittaja helijussila helijussila

Linkkejä järjestöihin jotka tukevat demokratiakehitystä kansainvälisesti.

Alfred Mozer Stichting, on Alankomaiden sosialidemokraattisen puolueen perustama säätiö, joka tukee demokratiaa Keski- ja Itä-Euroopassa sosialidemokraattisia puolueita kouluttamalla.
www.alfredmozerstichting.nl

DEMO on suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö. Se toimii demokratian edistämiseksi tukemalla suomalaisten puolueiden ja kehitysmaiden poliittisten liikkeiden välisiä yhteistyöhankkeita.
www.demofinland.org

European Forum for Democracy and Solidarity on EU-maiden sosialidemokraattisten puolueiden sekä säätiöiden verkosto, jonka tarkoituksena on tukea demokratiaa Keski-, Itä-, ja Kaakkois-Euroopassa.
www.europeanforum.net

European Network of Political Foundations, ENoP, on eurooppalaisten demokratia- ja kehitysyhteistyöptä tekevien poliittisten säätiöiden yhteistyöverkosto.
www.enop.eu

Friedrich-Ebert-Stiftung on saksalaisten sosialidemokraattien kehitysyhteistyöjärjestö jolla on myös demokratian edistämishankkeita. FES:lla on toimistoja ympäri maailmaa.
www.fes.de

IDEA, International Institute for Democracy and Electoral Assistance on kansainvälinen demokratiakehitystä tukeva järjestö, joka auttaa kehittämään ja vahvistamaan demokraattisia instituutioita ja demokraattista kulttuuria.
www.idea.int

Netherlands Institute for Multiparty Democracy, IMD, on Alankomaiden poliittisten puolueiden perustama järjestö, joka edistää monipuoluedemokratiaa tukemalla puolueita ja puoluejärjestelmää.
www.nimd.nl

Olof Palmes Internationella Center on Ruotsin työväenliikkeen kehitysyhteistyöjärjestö. Hoitaa Ruotsin sosialidemokraattien puolueille suunnattua kansainvälistä demokratiatyötä.
www.palmecenter.se

Westminster Foundation for Democracy Iso-Britanniassa tukee demokratiakehitystä siirtymäyhteiskunnissa ja kehitysmaissa brittiläisten yhteistyöjärjestöjen ja poliittisten puolueiden demokratiatyön kautta.
www.wfd.org