Hankevastaava Anna Rajavuori

Eriarvoisuuden vähentämisen teemakokonaisuuteen uusi hankevastaava

Eriarvoisuuden vähentämisen uutena hankevastaavana aloitti vuoden alussa valtiotieteiden tohtori Anna Rajavuori.

Anna Rajavuori aloitti tammikuussa Eriarvoisuuden vähentäminen -teemakokonaisuuden hankevastaavana. Hän on väitellyt poliittisesta historiasta Helsingin yliopistossa vuonna 2017 ja työskennellyt tutkijana ja opettajana politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksella Helsingin yliopistossa.

Rajavuoren erityisalaa ovat poliittisten liikkeiden, etenkin työväenliikkeen historia ja hän on tutkinut väitöskirjassaan SDP:n agitaatiotoimintaa. Historiantutkijana Rajavuori lähestyy myös eriarvoisuusteemoja mielellään pitkinä kehityskulkuina ja monitahoisina yhteiskunnallisina ilmiöinä.

– Näen hankevastaavan tehtävän Sorsa-säätiössä avaavan minulle uudenlaisia mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. On innostavaa siirtyä yliopistomaailmasta Pitkänsillan yli ja päästä keskittymään tiedeviestintään ja eriarvoistumiseen liittyvän tutkimustiedon nostamiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun, toteaa Rajavuori.

Kiitämme samalla toisiin tehtäviin siirtynyttä pitkäaikaista hankevastaavaamme Maija Mattilaa menestyksekkäästä työstä ja toivotamme onnea uusiin tehtäviin.

Lisätiedot: Anna Rajavuori,
p. 050 556 2447,
anna.rajavuori@sorsafoundation.fi

Kuva: Anna Kuokkanen

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter