Mostarin silta

Etsimme hankekoordinaattoria Balkanin alueen demokratiatyöhön

· Pauli Rautiainen

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

KALEVI SORSA -SÄÄTIÖ ETSII OSA-AIKAISTA HANKEKOORDINAATTORIA ”Demokratian tukeminen Länsi-Balkanilla” -hankkeeseen.

Ulkoministeriön tuella toteutettavassa hankkeessa koulutetaan yhteiskunnallisesti aktiivista nuorisoa Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa ja Pohjois-Makedoniassa sekä tuetaan Länsi-Balkanin alueen yhteiskunnallisten ajatuspajojen verkostoitumista ja toimintakapasiteetin vahvistamista. Nykyinen hanke on jatkoa säätiön yli vuosikymmenen jatkuneelle demokratiatyölle Balkanilla.

Hankekoordinaattorin tehtävät:
* hankkeen toimintojen suunnittelu ja toteutus yhdessä Länsi-Balkanin alueen yhteistyökumppaneiden kanssa
* hankkeen viestintä Suomessa
* hankkeen raportointi ulkoministeriöön
* säätiön demokratiatyön kehittämiseen osallistuminen

Lisäksi hankekoordinaattori osallistuu säätiön toimintaan muulla erikseen sovittavalla tavalla ottaen huomioon valittavan henkilön osaaminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta joko ulkoministeriön rahoittamien kehitysyhteistyöhankkeiden tai muiden vastaavien hankkeiden hallinnosta. Sujuva suomen ja englannin taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Katsomme eduksi Länsi-Balkanin alueen tuntemuksen sekä demokratiatyöhön tai kehitysmaatutkimukseen liittyvät opinnot.

Tehtävä on osa-aikainen (sopimuksen mukaan 60 % – 80 %) ja määräaikainen hankkeen ajan vuoden 2023 loppuun asti. Työajat voidaan sopia joustavasti ja tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle.

Vapaamuotoiset hakemukset sisältäen ansioluettelon ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään 24.3.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen: pauli.rautiainen(at)sorsafoundation.fi.

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Pauli Rautiainen, pauli.rautiainen(at)sorsafoundation.fi, p. 040 7707282

Kalevi Sorsa -säätiö on vuonna 2005 perustettu sosiaalidemokraattiseen arvopohjaan sitoutunut ajatuspaja, joka toimii akateemisen tutkimuksen ja käytännön yhteiskuntapolitiikan risteyksessä. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tutkimuksen lisäksi säätiö tekee kansainvälistä yhteistyötä ja edistää demokratiaa. Säätiö tarjoaa joustavan ja vaihtelevan työn innostuneessa työyhteisössä.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter