Yhteystiedot

Toimisto

Siltasaarenkatu 18-20 C, 6. krs.
00530 Helsinki

info@sorsafoundation.fi

Henkilökunta

Sähköposti: etunimi.sukunimi (a) sorsafoundation.fi

Kaisa Penny

Toiminnanjohtaja

Pu. 040 7217212

Kaisa Penny  on valmistunut Southamptonin yliopistosta pääaineinaan valtio-oppi ja kansainväliset suhteet. Hän on työskennellyt muun muassa Young European Socialists -järjestön puheenjohtajana (2011–2015) sekä lukuisissa luottamustehtävissä, kuten esimerkiksi Sorsa-säätiön eurooppalaisen yhteistyöverkoston Foundation for European Progressive Studies FEPSin hallituksessa.		

Ari-Matti Näätänen

vt. tutkimuspäällikkö

Puh. 044 5055974

VTM Ari-Matti Näätänen toimii säätiössä tutkimuspäällikön sijaisena vuoden 2019 loppuun. Tutkimuspäällikkönä hän suunnittelee ajatuspajan yhteiskuntatutkimusta ja huolehtii sen toteutuksesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Näätänen on sosiaalipolitiikan tutkija. Hän on perehtynyt työllisyyden ja toimeentulon kysymyksiin sekä hyvinvointivaltion ja globalisaation suhteeseen.

Maija Mattila

Hankevastaava

Puh. 050 575 1338

YTT Maija Mattila vastaa eriarvoisuuden vähentämisen teema-alueesta.Työskennellessään Sorsa-säätiön projektitutkijana 2017-2019 hän keskittyi erityisesti työntekijöiden oikeuksiin alustataloudessa. Sitä ennen Mattila on työskennellyt väitöskirjatutkijana, kansanedustajan avustajana ja koulutuspoliittisena sihteerinä sekä harjoittelijana Suomen pysyvässä edustustossa Genevessä ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimistossa.

Samuli Sinisalo

Hankevastaava

Demokratian tukeminen Balkanilla 2019-2021

Puh. 040 7050 398

Samuli Sinisalo (MA – Economics for Development) vastaa ”Demokratian tukeminen Balkanilla – Edistystä ja sillanrakennusta” -hankkeesta. Aikaisemmin hän vastasi Säätiössä yrittäjyyteen keskittyneestä Työllistäjät-hankkeesta ja tämän lisäksi Sinisalo on työskennellyt mm. vapaaehtoisena Bosnia-Hertsegovinassa, yrityspuolella Foodorassa ja eduskunnassa Jutta Urpilaisen ja Eero Heinäluoman avustajana.

Otto Köngäs

Analyytikko

Puh. 044 082 5612

Otto Köngäs vastaa säätiön yhteiskunta-analyyttisen ja tiedontuotannollisen tutkimustoiminnan kehittämisestä. Köngäs on työskennellyt aiemmin yksityisen sektorin viestintätehtävissä, viimeisimpänä Miltton Networksissa vaikuttajaviestinnän suunnittelijana. Lisäksi Könkäällä on pitkä ja laaja-alainen kokemus suomalaisen ja kansainvälisen järjestösektorin tehtävissä.

Antti Alaja

Tutkimuspäällikkö

Tutkimusvapaalla vuoden 2019 loppuun.

Puh. 040 195 2041

YTM Antti Alaja toimii säätiössä tutkimuspäällikkönä. Tutkimuspäällikkönä hän suunnittelee ajatuspajan yhteiskuntatutkimusta ja huolehtii sen toteutuksesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi Alaja vastaa Säätiön taloushallinnosta. Alajan tutkimusaiheisiin kuuluvat innovaatiot, yhteiskuntapolitiikka ja taloushistoria.

Camilla Lohenoja

Hankekoordinaattori

Demokratian tukeminen Länsi-Balkanilla 2019–2021

Puh. 045 206 6840

Camilla Lohenoja (VTM) vastaa ”Demokratian tukeminen Länsi-Balkanilla – Kehitystä ja sillanrakennusta” -hankkeesta. Aikaisemmin hän on koordinoinut Helsingin yliopiston HEI-ICI-kehitysyhteistyöohjelmaan kuuluvaa DDS-hanketta, joka vahvisti afrikkalaisten yliopistojen kapasiteettia. Hän on myös työskennellyt eri kansalaisjärjestöissä Suomessa ja Nepalissa ja ollut mukana laatimassa Kansalaisyhteiskuntaselvitystä Ulkoministeriölle vuonna 2017.

Kalevi Sorsa -säätiö