Hae osallistujaksi FEPS:in Annual Autumn Academyyn

Foundation for European Progressive Studies -ajatuspaja (FEPS) järjestää Annual Autumn Academy -tapahtuman 11.-14.10.2021. Tänä vuonna tapahtuman teemana on demokratian puolustaminen ja syventäminen.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tapahtuma järjestetään etäyhteyksillä. Ohjelma koostuu muun muassa luennoista, keskusteluista ja virtuaalisista vierailuista eurooppalaisiin instituutioihin. Puhujina ja keskustelijoina on ministereitä, europarlamentin jäseniä, komissaareja, tutkijoita, kansalaisjärjestöjen ja työmarkkinajärjestöjen edustajia sekä muita asiantuntijoita.

Tapahtumaan kuuluu jokaisena tapahtumapäivänä puolen päivän seminaari; maanantaina 11.10. klo 14-17.30, tiistaina 12.10. klo 9.00-13.30, keskiviikkona 13.10. klo 9.00-13.30 ja torstaina 14.10. klo 9.00-14.00. Osallistujien tulee voida osallistua tapahtuman ohjelmaan vähintään 80% sen ajasta.

FEPS on eurooppalaista sosialidemokraattista, sosialistista ja progressiivista liikettä lähellä toimiva ajatuspaja. Annual Autumn Academy:n kohderyhmä ovat uransa alkupuolella olevat poliittiset ja järjestövaikuttajat (esimerkiksi kuntapolitiikassa, ay-liikkeessä tai kansalaisjärjestöissä toimivat), jotka haluavat kehittyä vaikuttamistyössä, verkostoitua kansainvälisesti sekä kokeilla ehdotusten muotoilemista eurooppalaisille johtajille. Tapahtuman kieli on englanti, joten osallistujilla tulee olla myös riittävä englannin kielen taito.

Hakemukset lähetetään 30.8. mennessä FEPS:in tutkimus- ja koulutuspäällikkö Ania Skrzypekille (ania.skrzypek@feps-europe.eu). Hakemuksiin liitetään lyhyt CV sekä muutaman rivin pituinen motivaatiokirje.

Lisätietoja hakemisesta ja seminaarin tarkemman ohjelman voi pyytää Kalevi Sorsa -säätiön viestintäasiantuntija Anna Kuokkaselta (anna.kuokkanen@sorsafoundation.fi).

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter