Kalevi Sorsa -säätiö etsii analyytikkoa kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen

KALEVI SORSA -SÄÄTIÖ ON VUONNA 2005 perustettu ajatuspaja, joka toimii akateemisen tutkimuksen ja käytännön yhteiskuntapolitiikan risteyskohdassa. Säätiö kannattaa tutkittuun tietoon perustuvaa päätöksentekoa, käy ennakkoluulotonta keskustelua eikä kaihda vaikeitakaan aiheita hahmotellessaan yhteiskunnan uudistamista sosialidemokraattiselta arvopohjalta.

Säätiön yhteiskuntatutkimusta kehitetään jatkuvasti. Vuosien 2017-2019 kattoteemoiksi on määritelty ”Teknologia, työelämä ja tulevaisuuden yhteiskuntapolitiikka” sekä ”Verkostoineessa maailmassa – Suomi, Pohjola ja Eurooppa”.

ETSIMME YHTEISKUNTATUTKIMUSTA KEHITTÄMÄÄN analyytikkoa, joka pystyy ideoimaan ja toteuttamaan yhteiskuntapoliittisen tutkimusalan kehittämistä, omaa kokemusta tiedonhankinnan ja -jalostuksen prosessien ja julkaisujen osalta, pystyy osallistumaan luontevasti asiantuntijana julkiseen keskusteluun sekä työskentelemään oma-aloitteisesti, mutta samalla osana yhteiskuntatutkimuksen tiimiä.

Työ on kokopäiväinen ja määräaikainen vuoden 2019 loppuun. Analyytikolta edellytetään korkeakoulututkintoa, tilastomenetelmien ja ohjelmistojen osaamista, suurten tietomäärien keräämisen ja käsittelyn osaamista, hyvää kielitaitoa sekä kirjallista kykyä. Tutkimukselliset ansiot katsotaan hakijoille eduksi. Tehtävässä ovat tarjolla myös ajatushautomon laajat yhteydet pohjoismaisiin ja eurooppalaisiin sisarorganisaatioihin. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan syyskuun alussa ja työsuhde kestää vuoden 2019 loppuun.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään 2.7.2018 mennessä osoitteeseen kaisa.penny(at)sorsafoundation.fi, tai Kalevi Sorsa -säätiö, Siltasaarenkatu 18-20c, 6 krs., 00530 Helsinki.

Lisätietoja:
Vt. toiminnanjohtaja Kaisa Penny (kaisa.penny(at)sorsafoundation.fi, puh. 040 721 7212).

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter