Kalevi Sorsa -säätiö etsii osa-aikaista hankekoordinaattoria

Kalevi Sorsa -säätiö etsii osa-aikaista hankekoordinaattoria ”Demokratian tukeminen Länsi-Balkanilla – kehitystä ja sillanrakennusta” -hankkeeseen. Hanke keskittyy yhteiskunnallisesti aktiivisen nuorison kouluttamiseen Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa ja Pohjois-Makedoniassa sekä Länsi-Balkanin alueen yhteiskunnallisten ajatuspajojen verkostoitumisen tukemiseen ja toimintakapasiteetin vahvistamiseen. Hanke toteutetaan Suomen Ulkoministeriön hankerahoituksen tuella vuosina 2019-2022.

Hankekoordinaattorina vastaat hankkeen toimintojen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä suomalaisen hankevastaavan ja paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi vastaat hankkeen viestinnästä kotimaassa sekä raportoinnista ulkoministeriöön. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa. Kokemus kehitysyhteistyöhankkeista, Balkanin alueesta ja/tai hankehallinnosta katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävä on osa-aikainen (50%) ja määräaikainen hankkeen loppuun (2022) asti. Työajat voidaan sopia joustavasti ja tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kehitysmaatutkimuksen opiskelijalle. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan mahdollisimman pian.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään tiistaihin 17.9.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen kaisa.penny(at)sorsafoundation.fi, tai Kalevi Sorsa -säätiö, Siltasaarenkatu 18–20 C, 6. krs, 00530 Helsinki.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Kaisa Penny,
e. kaisa.penny(at)sorsafoundation.fi, p. 040 7217212


Kalevi Sorsa -säätiö on vuonna 2005 perustettu ajatuspaja, joka toimii akateemisen tutkimuksen ja käytännön yhteiskuntapolitiikan risteyksessä. Yhteiskunnallisen tutkimuksen lisäksi Säätiö tekee kansainvälistä yhteistyötä ja demokratiatukea. Säätiö tarjoaa joustavan ja vaihtelevan työn innostuneessa työyhteisössä.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter