Kalevi Sorsa -säätiö etsii tutkimuspäällikköä kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen

KALEVI SORSA -SÄÄTIÖ ON VUONNA 2005 perustettu ajatuspaja, joka toimii akateemisen tutkimuksen ja käytännön yhteiskuntapolitiikan risteyskohdassa. Säätiö kannattaa tutkittuun tietoon perustuvaa päätöksentekoa, käy ennakkoluulotonta keskustelua eikä kaihda vaikeitakaan aiheita hahmotellessaan yhteiskunnan uudistamista sosialidemokraattiselta arvopohjalta.

Säätiön yhteiskuntatutkimusta kehitetään jatkuvasti. Vuosien 2017-2019 kattoteemoiksi on määritelty ”Teknologia, työelämä ja tulevaisuuden yhteiskuntapolitiikka” sekä ”Verkostoineessa maailmassa – Suomi, Pohjola ja Eurooppa”.

ETSIMME TUTKIMUSPÄÄLLIKÖN SIJAISTA tutkimustoiminnan suunnitteluun, koordinointiin ja kehittämiseen. Etsimme henkilöä, joka pystyy ideoimaan ja toteuttamaan yhteiskuntapoliittista tutkimusta, toimimaan tutkimustoiminnan tilaajana ja koordinaattorina sekä osallistumaan säätiön hallinnon ja tiedotuksen tehtäviin. Tutkimuspäällikön odotetaan osallistuvan luontevasti asiantuntijana julkiseen keskusteluun sekä työskentelemään oma-aloitteisesti ja yhteiskuntatutkimuksen vetäjänä.

Säätiö tarjoaa joustavan ja vaihtelevan työn innostuneessa työyhteisössä, sekä laajan vapauden kehittää, ideoita ja toteuttaa tutkimustoimintaa.

Työ on kokopäiväinen ja määräaikainen vuoden 2019 loppuun. Määräaikaisuuden syy on tutkimusvapaan sijaisuus. Tutkimuspäälliköltä edellytetään vähintään ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta tutkimuksen teosta, hyvää kielitaitoa sekä kirjallista kykyä. Tutkimukselliset ansiot ja tohtorin tutkinto katsotaan hakijoille eduksi. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan mahdollisimman pian, mutta viimeistään marraskuun alussa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään maanantaihin 10.9.2018 klo 16:00 mennessä osoitteeseen kaisa.penny(at)sorsafoundation.fi, tai Kalevi Sorsa -säätiö, Siltasaarenkatu 18-20c, 6 krs., 00530 Helsinki.

Lisätietoja:
Vt. toiminnanjohtaja Kaisa Penny (kaisa.penny(at)sorsafoundation.fi, puh. 040 721 7212).

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter