Kalevi Sorsa -säätiö Porin SuomiAreenalla

Kalevi Sorsa -säätiö on tänäkin vuonna mukana Porin SuomiAreenalla, sekä keskusteluissa että niiden järjestäjänä. Lisämausteena julkaisu "Seitsemän näkymää Suomelle", jossa ajatuspajat raottavat tulevaisuusvisioitaan kukin valitsemastaan teemasta.

Tiistai 11.7. klo 15.15, Bebop-lava

Seitsemän ajatuspajaa kysyy: ”Meneekö julkinen keskustelu päin seiniä?” Asiaa ovat paneelissa pohtimassa valtakunnansovittelija Minna Helle, professori Jukka Kekkonen, kansanedustaja Antero Vartia ja MTV Uutisten päätoimittaja Merja Ylä-Anttila. Keskustelua vetää toimittaja Matti Simula.

Samassa yhteydessä on tarjolla Seitsemän näkymää Suomelle – Ajatuspajojen tulevaisuusvisioita, yhteisjulkaisu, johon Mikko Majander on kirjoittanut Suomen kansainvälisestä asemasta murrosten maailmassa. Kirjanen on jo ladattavissa Suomen Toivon, myöhemmin myös Sorsa-säätiön nettisivuilta.

 

Keskiviikko 12.7. klo 11.45, Purje-lava

Tulevaisuuden Suomesta ovat keskustelemassa kansanedustajat Krista Kiuru ja Merja Mäkisalo-Ropponen, puheenjohtaja Antti Rinne sekä tulevaisuustutkija Tarja Meristö ja toiminnanjohtaja Mikko Majander. SDP:n puoluepäivän tilaisuuden juontaa päätoimittaja Mikko Salmi.

 

Torstai 13.7. klo 17.00, Purje-lava

Viimevuotiseen tapaan Kalevi Sorsa -säätiö järjestää yhdessä Cocommsin, Nokian, Ohjelmistoyrittäjien ja ProComin kanssa Johtajuusareenan, tällä kertaa otsikolla ”Työ, teknologia ja toiveajattelu – Miten Suomessa johdetaan seuraavat sata vuotta?”.

Keskustelemassa Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, köyhyystutkija Maria Ohisalo, kirjailija ja filosofi Jari Ehrnrooth, Futuricen toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen, McDonald’s Finlandin henkilöstöjohtaja Maarit Latvala ja tulevaisuustutkija Esko Kilpi, juontajana MTV Uutisten päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

 

Tervetuloa!

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter