Kytketään työt käyntiin

SDP:n ja palkansaajajärjestöjen eri puolilla Suomea vuosina 2009 ja 2010 järjestetämät Työllisyysvoimala-tapahtumat kokosivat yhteen joukon ay-aktiiveja, tutkijoita, yrittäjiä, päättäjiä ja tavallisia kansalaisia keskustelemaan työhön ja talouteen liittyvistä teemoista. Tapahtumien tuloksena kertyi satoja kommentteja, ajatuksia, esityksiä, puheenvuoroja ja ideoita; tarinoita ihmisten arjesta, työpaikkojen todellisuudesta ja tulevaisuuden huolista.

Voimalatapahtumien aineisto on nyt koottu Kytketään työt käyntiin. Voimaa Työllisyysvoimalasta -julkaisuksi, joka antaa äänen työtä tekeville tai etsiville, tavallisille suomalaisille ja Suomessa asuville henkilöille, jotka osallistuivat yhteiseen pohdintaan. Heidän ajatuksensa ja kysymyksensä pyritään tuomaan mukaan ajankohtaiseen ja tärkeään taloudesta ja työstä käytävään julkiseen keskusteluun.

Julkaisun kokoamistyötä ovat vetäneet kahden sukupolven edustajat ja tulevien eduskuntavaalien ensikertalaiset, ministeri Lauri Ihalainen ja tutkijatohtori Pilvi Torsti, jotka vastaavat myös kirjan johtopäätöksistä.

Tiedote 3.3.2011

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter