Tiny plant grows in the cement cracked.

Podcast: Resilienssi

Mitä on resilienssi? Mikä on resilienssin ja tehokkuusajattelun suhde? Minkälainen ideaali resilientti yhteiskunta ilmastonmuutoksen paineessa voisi olla? Tässä jaksossa tutkijat Eija Meriläinen ja Ari-Elmeri Hyvönen keskustelevat resilienssistä Sorsa-säätiön Samuli Sinisalon kanssa. Yllämainittujen kysymysten lisäksi käsitellään mitä koronakriisi on paljastanut Suomen resilienssistä ja mitä voisimme kriisistä oppia tulevaisuutta ajatellen.

Mitä on resilienssi? Mikä on resilienssin ja tehokkuusajattelun suhde? Minkälainen ideaali resilientti yhteiskunta ilmastonmuutoksen paineessa voisi olla? Tässä jaksossa tutkijat ScD Eija Meriläinen (University College London) ja PhD Ari-Elmeri Hyvönen (Tampereen ja Jyväskylän yliopistot) keskustelevat resilienssistä Sorsa-säätiön hankevastaavan Samuli Sinisalon kanssa. Vastauksia haetaan mm. yllämainittuihin kysymyksiin, sekä siihen mitä koronakriisi on paljastanut Suomen resilienssistä ja mitä voisimme kriisistä oppia tulevaisuutta ajatellen. Kesto 1 h 5 min.

Ari-Elmeri Hyvönen on myös yhdessä Tapio Juntusen kanssa kirjoittanut Sorsa-säätiölle blogin Koronakriisi ja yhteiskunnan kokonaisresilienssi.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter