Säätiön vuoden 2023 toimintakertomus on julkaistu

Kalevi Sorsa -säätiön vuosikokous vahvisti vuosikokouksessaan 14.5.2024 vuoden 2023 toimintakertomuksen. Vuonna 2023 säätiö keskittyi strategiansa mukaisesti eriarvoisuuden vähentämistä ja ihmisen toimintaa maapallolla koskeviin teemoihin. Lisäksi jatkettiin demokratiatyötä Länsi-Balkanilla.

Säätiön toiminta vakautui vuonna 2023 kun muun muassa henkilöstövaihdokset ja koronapandemian vaikutukset vähenivät. Vuonna 2023 julkaistiin seitsemän pidempää julkaisua, 39 blogia ja muuta lyhyempää kirjoitusta sekä yhdeksän podcastia. Säätiön järjestämien tapahtumien määrä kaksinkertaistui edellisvuodesta (18 kpl) ja niihin osallistuneiden henkilöiden määrä jopa nelinkertaistui. Tuotoksia ja tapahtumia on kuvattu tarkemmin toimintakertomuksessa.

Kuva: Kalevi Sorsa -säätiön hankevastaava Jelena Simić, Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen (sd.), ympäristö- ja ihmisoikeusaktivisti Helena Gualinga sekä kansanedustaja Mai Kivelä (vas.) keskustelivat globaalista oikeudenmukaisuudesta keskustakirjasto Oodissa toukokuussa 2023. Kuvaaja: Anna Kuokkanen

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter