Yhteystiedot

Toimisto

Siltasaarenkatu 18–20 C, 6. krs
00530 Helsinki

info@sorsafoundation.fi

Henkilökunta

Sähköposti: etunimi.sukunimi@sorsafoundation.fi

Kaisa Vatanen

Kaisa Vatanen
Toiminnanjohtaja va.
Puh. 040 721 7212

Anna Rajavuori
Hankevastaava
Puh. 050 556 2447

Anna Rajavuori vastaa eriarvoisuuden vähentämisen teemakokonaisuudesta. Hän on väitellyt tohtoriksi poliittisesta historiasta Helsingin yliopistossa.  Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa tutkijana ja opettajana politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksella Helsingin yliopistossa. Historiantutkijana Rajavuoren erityisalaa on suomalaisen työväenliikkeen historia.

Anna Kuokkanen
Viestintäasiantuntija
Puh. 050 5533507

Anna Kuokkanen koordinoi säätiön viestintää ja vastaa sen kehittämisestä. Hän on väitellyt valtiotieteiden tohtoriksi sosiologiasta ja työskennellyt aiemmin monipuolisesti viestinnän ja tutkimuksen parissa Helsingin yliopistossa, Työterveyslaitoksella ja kansalaisjärjestöissä. Kuokkanen toimii myös vapaana valokuvaajana.

Jelena Simić
Hankevastaava
Puh. 050 5529665

Jelena Simić koordinoi ulkoministeriön rahoittamaa demokratian edistämishanketta Länsi-Balkanilla ja vastaa säätiön demokratiatyön kehittämisestä. Hän on opiskellut sosiologiaa sekä eteläslaavilaisia kieliä ja kulttuureja Helsingin yliopistossa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa luokanopettajana.

Margolit Mihlin
Talous- ja hallintosihteeri
Puh. 040 7703640

Margolit Mihlin huolehtii säätiön päivittäisistä talous- ja hallintoasioista. Hän on työurallaan kerryttänyt monipuolista osaamista niin yritysten, yhdistysten kuin säätiöidenkin toiminnasta.