Kalevi Sorsa -säätiö hakee projektitutkijaa 1–2 vuoden määräaikaiseen tehtävään

KALEVI SORSA -SÄÄTIÖ ON VUONNA 2005 perustettu ajatuspaja, joka toimii akateemisen tutkimuksen ja käytännön yhteiskuntapolitiikan risteyskohdassa. Säätiö kannattaa tutkittuun tietoon perustuvaa päätöksentekoa, käy ennakkoluulotonta keskustelua eikä kaihda vaikeitakaan aiheita hahmotellessaan yhteiskunnan uudistamista sosialidemokraattiselta arvopohjalta.

Säätiön yhteiskuntatutkimuksen kattoteemaksi on määritelty vuosille 2017–2019 ”Teknologia, työelämä ja tulevaisuuden yhteiskuntapolitiikka”. Hankkeessa tarkastellaan, millaisia muutostarpeita digitalisaation ja keikkatalouden kaltaiset ilmiöt aiheuttavat suomalaiseen työmarkkina-, sosiaali- ja koulutuspolitiikkaan. Miten uusien teknologioiden hyvinvointia luova potentiaali saadaan palvelemaan laajalti koko yhteiskuntaa?

ETSIMME AIHEPIIRIIN PEREHTYNYTTÄ projektitutkijaa, joka pystyy ideoimaan ja toteuttamaan yhteiskuntapoliittisia tilaisuuksia ja julkaisuja, osallistumaan luontevasti asiantuntijana julkiseen keskusteluun sekä työskentelemään oma-aloitteisesti mutta samalla osana yhteiskuntatutkimuksen tiimiä.

Projektitutkijalta edellytetään korkeakoulututkintoa, hyvää kielitaitoa sekä kirjallista kykyä niin, että selviytyy myös toisten tekstien toimittamisesta. Tutkimukselliset ansiot sekä aktiivisuus julkisessa keskustelussa ja yhteiskunnallisessa toiminnassa katsotaan hakijoille eduksi. Tehtävässä ovat tarjolla myös ajatushautomon laajat yhteydet pohjoismaisiin ja eurooppalaisiin sisarorganisaatioihin.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään 15.1.2017 mennessä osoitteeseen antti.alaja@sorsafoundation.fi, tai Kalevi Sorsa -säätiö, Siltasaarenkatu 18-20c, 6 krs., 00530 Helsinki.

Lisätietoja
Toiminnanjohtaja Mikko Majander (mikko.majander@sorsafoundation.fi, puh. 040 530 5489) vastaa tehtävää koskeviin tiedusteluihin tiistaina 3.1. klo 13–16 ja tiistaina 10.1 klo 13-15.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter